Ik schud de markt op. Doe jij mee?

Routigo-Ik-schud-de-markt-op2

Het is vijf voor twaalf. In de bezorgbranche schieten slimme startups als paddenstoelen uit de grond. En in no time stapt Amazon ons land binnen. Dit terwijl kanjers, als PostNL, nog steeds traditioneel bezorgen. Zonder optimale route of communicatie met de klant. Nú is het tijd voor actie. Tijd om de markt op te schudden.

 

Ben jij nog van deze tijd?

 

Ook jij weet dat er vanuit de bezorging slecht gecommuniceerd en afgestemd wordt met de klant. Hoe vaak staat jouw bezorger wel niet voor een dichte deur? Dat is toch niet meer van deze tijd? En eigenlijk onnodig? In 2013 klopte DHL aan bij EsperantoXL. Deze koerier vroeg ons naar een oplossing. Wij antwoorden met: RoutiGo.

 

Communiceer anders

 

Natuurlijk bezit jij bepaalde kapitaalkennis en klanten. Maar, je moet ook mee met je tijd. Communiceer nu eens van buiten naar binnen en niet langer van binnen naar buiten. Wat wil je klant? En hoe behoud jij controle over optimale routes en stops? Met RoutiGo bieden wij software waarmee je nooit meer voor een gesloten deur staat. Het systeem organiseert routes en communiceert met de klant. De klant, die geeft zelf zijn beschikbaarheid aan. En verandert er iets onderweg? Dan stuurt het systeem een berichtje naar hem toe. Wel zo sociaal.

 

Schud de markt op

 

Vier jaar lang bouwden we aan dit systeem. Nu is het tijd. Vanuit EsperantoXL zetten mijn compagnon en ik een apart team op voor RoutiGo. Omdat wij denken goud in handen te hebben. Met de laatste kennis en nieuwste software. De komende maanden delen wij deze kennis en kunde. Waarom? Omdat het tijd is. Nú is het moment om de markt uit te dagen. Doe je mee?


RoutiGo mailen

info@routigo.com